Marketing is kansen creëren!

Laatst werd ik uitgenodigd om gast te zijn bij het Zakenplatform van MeerRadio, ze zijn te beluisteren in de Haarlemmermeer, Amstelveen en digitaal. Afgelopen week een prachtige aankondiging en vandaag was het dan zover.

Wim Brik mocht 2 gasten in een uur interviewen. Door mijn eerdere ervaring op radio en door mijn debatervaring mocht ik als eerste gast in 3 blokken praten. Het interview heb ik kort voorbereid, het gaat immers over waar andere bedrijven staan, wat de doelstelling is en waar een organisatie naar toe wilt groeien.

Marketing is kansen creëren! Zowel voor organisaties, mkb en zelfstandigen. Marketing is zo een specialisme geworden met vele mogelijkheden dat het om keuzes gaat, met keuzes gebaseerd op de gewenste doelgroep. Het interview zelf is leuk, energiek en de interactie op de radio is de moeite van het luisteren waard. Wil je het interview beluisteren? Het is 2 weken te beluisteren via uitzending gemist.

Het laatste deel van het uur mocht ik samen met Jaqueline van Leeuwen van Thriftique, de andere lokale ondernemer in het interview, de uitzending volbrengen. De informatie vanuit haar eigen interview gaf voor ons beide voldoende stof voor een leuke conversatie. Voor mij als marketeer met een gesprekspartner met een webshop, winkel en groeiplannen, maakte dat we echt in konden gaan op haar eigen marketing en kansen en mogelijkheden.

Met nieuwe innovatieve ontwikkelingen, kijken naar de eigen unieke waarde en doelgroep bepaling zorg ik dat marketing keuzes eenvoudiger zijn. Hierdoor kun je als organisatie bewust een budget inzetten voor een beter rendement. Naast de website, SEO en social media zie ik voor elke organisatie een eigen doelgroep. Juist een voorbeeld tijdens het interview, laat zien welke toegevoegde waarde Marketing Creator kan bieden aan bedrijven.

Marketing is kansen creëren! Of het nu om online marketing gaat, face tot face vanuit netwerken of de radio. Keuzes maken en ervoor gaan zorgt dat je succesvoller wordt op jouw eigen gebied. Marketing is kansen creëren en vanuit Marketing Creator wordt dit gerealiseerd door oprecht en open te communiceren. Jezelf te zijn en het lef hebben om keuzes te maken. Dat is exact mijn reden om bedrijven te adviseren en te helpen met hun marketingstrategie en uitvoering.

Karin van den Berg

Marketing Creator

Volg mij op LinkedIn of FaceBook

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie