Karin van den Berg - Radixize - nominatie Guts Award

Een nominatie voor The Guts Award!

Binnenkort is de vierde editie van The Guts Award en ik ben vereerd dat ik ben genomineerd.

Ondernemen is doen, durven en lef.

Vanuit mijn automotive-expertise heb ik een nieuw bedrijf opgericht, specifiek voor therapeutenpraktijken en gezondheidscentra. Om extra slagkracht in groei te realiseren heb ik mijn bedrijfsplan voorgelegd aan de Kredietunie Haarlemmermeer. Na negen maanden van intake, verder aanscherpen van het plan, evaluatie en interne presentatie heb ik een bedrijfskrediet gekregen. Dit is opgevallen!

Vandaar mijn nominatie voor The Guts Award 2019.
Stem je ook op mij?
Nominatie The GUTS Award 2019
Radixize
Naast mijn baan ben ik mij vanaf 2012 gaan verdiepen in de zorg. Mijn affiniteit met de zorgsector is alleen maar gegroeid sinds die tijd. Voor mij staat Radixize voor het begeleiden van zorgpraktijken vanuit de basis, de wortels (‘radix’ is wortel) naar gedegen groei en stabiliteit. De expertise die ik heb opgebouwd in de auto-industrie neem ik mee in de vorm van relatiebinding, nieuwe diensten ontwikkelen, evenwicht tussen uren en inkomen. Deze zijn vertaald naar de zachtezorgsector. Doelgroepen zijn ondernemende therapeuten die duurzaam willen groeien. Deze sector verandert door de druk op vergoedingen, innovaties zoals e-health en nieuwe medische toepassingen. Een mooie kans en propositie.
Mijn doel is groter
Marketing Creator
Mijn ambitie om een groter doel te realiseren naast Radixize, is de oorzaak van de verplaatsing van mijn netwerk naar het midden van het land. Door regiomanager te worden van het kwalitatief hoogwaardige, online zakelijke magazine Onderneem In Utrecht, realiseer ik meer exposure voor mijzelf, mijn bedrijven, mijn klanten en netwerk. De groeiambitie gaat door.

Riders Vision
Mijn jarenlange automotive-ervaring bij Honda Motor Europe heeft voor nieuwe kansen gezorgd. Recentelijk kreeg ik de kans om met compagnons te gaan samenwerken. Zo bouwen we Riders Vision uit tot een grote speler in elektrische mobiliteit, met elektrische motoren, scooters, fietsen en steps. Innovatie gecombineerd met passie voor ondernemen, automotive en duurzame groei met verschillende merken en vanuit fabrikanten wereldwijd.
Riders Vision
Guts Award gastsprekers
Kim Holland
Met een uiterst prikkelende spreekster bij de uitreiking van de vierde Guts Award kijk ik uit naar deze avond. Vrijwel alle Nederlanders kennen Kim Holland. Vele weten echter niet dat zij tevens een succesvol onderneemster is. Zij werkt als coach om mensen vol overgave van het leven te laten genieten.
Nilab Yonousi
Eerder kondigde de organisatie van The Guts Award de serial entrepreneur en influencer Nilab Yonousi aan als spreker. Op vijfjarige leeftijd is zij uit haar geboorteland Afghanistan gevlucht. Inmiddels is zij ambassadeur en coach van het Erasmus Centre for Entrepreneur, de jongste en enige ambassadeur met een etnische achtergrond.
Ik ben enorm trots dat Nilab Yonousi in de volgende editie van Onderneem In Utrecht op de cover staat, met binnenin een uitgebreid interview en prachtige foto’s. Denk je net als Kim Holland en Nilab Yonousi groot? Dan daag ik je uit om met een redactioneel stuk in dit speciale nummer mee te gaan in de regio Utrecht. Het zakelijke online magazine met eigen webpagina’s blijft online beschikbaar. De exposure en pr is daarmee blijvend voor alle publicaties. Onderneem In zal online enorm veel aantrekkingskracht krijgen. Neem die kans waar!
Onderneem In Utrecht
Hoe ga ik dit combineren?
De groei naar een eigen holding is in deze fase een logische stap. Mijn ambitie is om met Radixize door te groeien naar een marketingbureau met personeel. Er wordt gewerkt aan een groeistrategie die daarbij past. Daarnaast ga ik een salesvestiging opzetten voor Riders Vision in de regio Kennemerland Noord & Zuid, Haarlemmermeer & Bollenstreek en groot Amsterdam.

Ondernemen is voor mij lef, doorzettingsvermogen en de kunst om met relaties te werken die met hun expertise aanvullend en beter zijn. Lef hebben betekent eveneens dat je beslissingen durft te nemen die anders kunnen uitpakken dan gedacht. Je neus stoten is onderdeel van deze werkwijze. Voor mij betekent dit concreet dat ik Radixize en Riders Vision met een eigen identiteit onderbreng op één nieuwe locatie.
 
Wist je dat … Onderneem In Haarlemmermeer ook genomineerd is voor een ondernemersprijs? Ik wens Henk van de Wall, eigenaar van de Onderneem In-franchiseformule, veel succes met zijn nominatie! 
Kansen zien en benutten: stem jij ook op mij?
Tijd om mijn businessplan aan te passen
Samen met een aantal partijen kijk ik naar mogelijkheden om mijn doelen te realiseren. Mijn jarenlange ervaring met vele grote internationale en nationale projecten maakt dat ik heel goed besef dat ik dit niet alleen kan. Ik zou het een enorme eer vinden als mijn nominatie voor The Guts Award wordt omgezet in het winnen van deze prestigieuze prijs. Het positieve effect voor mijzelf, mijn bedrijven en de marketing en pr alleen al is enorm. Om die reden bedank ik van tevoren alle mensen die mij ondersteunen, in welke vorm dan ook.   

Hartelijk dank,
Karin van den Berg

PS Speciale dank aan Cees van den Berg, het ondernemersteam van de Kredietunie Haarlemmermeer, Peter Scheele en Anthony Oliviero van Riders Vision, en Henk van de Wall van Onderneem In, die mij afgelopen jaar kansen hebben gegeven.

Radixize voor therapeuten
Meer achtergrond over Karin van den Berg