Masterclass Marketing creativiteit

Masterclass Marketing 29 november

Masterclass Marketing

Er zijn enorm veel verschillende marketing en communicatiemiddelen. Vaak doen we verschillende dingen omdat we best weten dat het noodzakelijk is. Tijdens de Masterclass Marketing neem ik je mee om vanuit een doelgericht plan te gaan werken. Je leert waarom je daardoor beter tot resultaat komt en welke verbindingen je kunt maken.

 

Wat leer je in deze masterclass?

  • Je leert de basis voorwaarden
  • Je leert goede doelstellingen te formuleren
  • Je leert waarom doelgroepen aanpak werkt
  • Je leert welke methoden werken
  • Je leert hoe je het verschil kan maken
  • Je leert goed te evalueren en door te pakken

De Masterclass Marketing zorgt dat je vanuit een basis echt een goed plan kunt maken en daar pas je dan je communicatie op aan. Je toehoorders, de mensen die je wilt aanspreken die wil je goed in kaart hebben gebracht alvorens van alles te (laten) ontwikkelen.

Deze marketingtechnieken zet ik in vanuit de doelgroepen aanpak. Hoe graag we ook zouden willen, we spreken vaak maar een deel van de doelgroep aan doordat mensen op verschillende manieren informatie tot zich nemen. Doelgroepen aanpak verbetert het resultaat doordat je kijkt naar vergelijkbare mensen met verschillende overeenkomsten.

Masterclass Marketing creativiteitNatuurlijk leer je te kijken na deze Marketing Masterclass hoe je meer uit je bestaande relaties weet te halen en je echt zoekt naar klanten en niet naar de kopers die alleen op kortingen afkomt. Duurzame relaties geven duurzame resultaten.

De Masterclass Marketing is ontstaan vanuit de visie op groei door het loyaliteitsprogramma met doelgroepen aanpak en zorgt voor een zeer grote focus. Onderscheidend vermogen wordt dan vanuit creativiteit en de elementen die jij zelf belangrijk vind ingevuld.

Datum: 29 november
Tijd: 16.00 uur – 18.00 uur
Locatie: Dynahouse Nieuwegein
Kosten (investering): € 79,-

Deze kleine investering levert dus een doelgerichte aanpak en onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten en dat slechts voor € 79 (Normaliter € 195), dus grijp nu je kans!

Hartelijke groet,

Karin van den Berg

Marketing Creator

Binnenkort live Radixize voor therapeuten

Marketingstrategie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord