Direct toepasbare workshops!

Social Media workshops & website (SEO) werklessen

De social media workshops en werklessen website en SEO zijn ontwikkeld om stapsgewijs meer te leren. Direct toepasbaar werken aan je bedrijf. Leer jouw eigen verhaal te vertellen met: beeld, geluid, video, vlog en tekst. Het weerspiegelt jouw persoonlijkheid en die van jouw bedrijf.

Unieke berichten zijn een trend. Hoe pas je dit nu toe? Gebruik leuke ideeën en meet de reacties. Een goed profiel is voor iedereen het startpunt. Alle culturen zijn actief op social media en mensen verschillen. Story-telling en leuke grappige content mag. Humor is de beste manier om jezelf positief te profileren.

Website en SEO

Krijg ondersteuning waar nodig

Locatie: Lisse

Datum: 7 mei

Tijd: 10.00 uur – 13.00 uur

€ 89 ex btw

Website (SEO) & Facebook

Krijg ondersteuning waar nodig

Locatie: Lisse

Datum: 25 juni

Tijd: 10.00 uur – 13.00 uur

€ 89 ex btw

Facebook

Bijna iedereen heeft een Facebook profiel. Het is daardoor de plek om je bedrijf zichtbaar te maken. Facebook is een sociaal medium en combineert privé met zakelijk. Door een mix van leuke en persoonlijke activiteiten met zakelijke informatie is dit een prettig social mediakanaal. Tijdens de Social Media Workshops leer ik je marketing te bedrijven via Facebook.

Instagram

Instagram is een social medium met afbeeldingen en vlogs. Het is erg visueel en een plek om beeldmateriaal te delen. De samenwerking met Facebook geeft nog meer mogelijkheden. Meer weten?

LinkedIn

LinkedIn is het zakelijke netwerk, dat eigenlijk elke professional moeten hebben. Hoe werkt het? Op welke manier zet je dit in voor je bedrijf? Hoe zit het met een bedrijfspagina? Hoe maak je jouw profiel aantrekkelijk, zodat andere gebruikers verder lezen?

Twitter

Twitter heeft een vaste vertrouwde doelgroep. De 140 tekens zijn ruim voldoende om te communiceren. Links, afbeeldingen en video worden veelvuldig gedeeld. Wil je meer weten?

Google+

Voor online zichtbaarheid is Google jouw vriend. Google+ is om die reden een goed social mediakanaal om in te zetten. Op dit moment wordt het weinig gebruikt. Erop aanwezig zijn heeft wel veel voordelen vanuit Google op langere termijn.

Meld je aan

7 + 0 = ?