Meer omzet via een website vanuit het perspectief van je klant!

Websites

Wanneer je website niet meer voldoet aan de nieuwste specificaties, is een laten bouwen vaak de beste optie. Samen kijken we naar je wensen, je producten en diensten èn naar je huidige klanten en je beoogde doelgroep(en). Vanuit dit geheel ontwikkel ik een website, welke past bij je organisatie.

Hiervoor gebruik ik WordPress. WordPress is een content management systeem wat een open source structuur heeft. Wereldwijd zijn ontwikkelaars bezig om met dit systeem goed templates te bouwen. Samen met een sterke IT Partner kan ik hierdoor veilige betrouwbare websites maken die werken. Naast de goede klantvriendelijke website verzorg ik de hosting en veilig e-mail verkeer.

WordPress

Content voor je website

Je doelgroep beter en effectiever benaderen met je online marketing-mogelijkheden. Een betere doelgroep-segmentatie helpt om daadwerkelijk meer klanten en omzet te realiseren. Ervaring met marketing toepassen en je ideale marketingmix bepalen: Product, Prijs, Promotie, People, Proces en Plaats. De juiste content en call-to-action helpt je daarbij.

Online Marketing

Online Marketing is de online zichtbaarheid verbeteren van je bedrijf. Alle activiteiten vormen een geheel. Een online marketingplan helpt je op weg. Marketing Creator onderzoekt je huidige marketing-activiteiten. Kijkt naar je online aanwezigheid op dit moment. Vanuit een analyse van de content, beeld, video, tekst en social media-kanalen maak ik een online marketingplan op maat.

 • Nieuwe website

  1. Nieuwe WordPress website
  2. Goede conversie
  3. Juiste Call-to-actions
  4. Mobiel vriendelijk
  5. SEO
  6. Google Maps
 • Verbetertraject voor je website

  1. Interview bedrijf & doelstellingen
  2. Product specificatie en mix
  3. Markt definiëring en aanpassingen
  4. Project-begeleiding en tijdspad
  5. SEO / SEA
https veilig en betrouwbaar

Marketing en WordPress websites

Marketing Creator werkt met specialisten samen. Juist dit zorgt voor een klant unieke aanpak, waardoor de individuele behoefte op maat wordt ingevuld. Alle marketingactiviteiten ten aanzien van website, design, hosting, social media en andere online en offline communicatie is daardoor aanvullend om de doelgroep van de klant en daarmee de klant optimaal te ondersteunen. Het uitgangspunt van Marketing Creator zijn de klanten van de klant.

Op website gebied kan Marketing Creator daardoor unieke webpagina’s ontwikkelen in WordPress. De website kan vanuit een SEO-basis worden opgebouwd, of de huidige website kan worden geoptimaliseerd met een uitgebreide SEO (zoekmachine optimalisatie) worden verbeterd. Dit zijn langere trajecten doordat Google over een langere periode meet en websites beoordeeld en in ranglijsten verwerkt. Een zoekwoorden onderzoek kan worden gestart waarbij de unieke bedrijfseigenschappen worden gecombineerd met want de klant in Google typt om een product of dienst te zoeken.

Google SEO

Vindbaarheid op Google wordt gebruikt om websites te beoordelen op hun content. Met de introductie van Google Maps en GPS in mobiele apparaten zijn de spelregels voor SEO (Search Engine Optimalisatie) aangepast. Marketing Creator controleert je website en kijkt naar de mobiel- en klantvriendelijkheid. Responsieve oftewel goed leesbaar zijn op een smartphone en tablet is noodzakelijk. Online Marketing begint bij een goede website; inhoudelijk en technisch!