Welke mix van online marketing zet je nu in voor je bedrijf?

Online Marketing

Online Marketing is de online zichtbaarheid verbeteren van je bedrijf. Alle activiteiten vormen een geheel. Een online marketingplan helpt je op weg. Marketing Creator onderzoekt je huidige marketing-activiteiten. Kijkt naar je online aanwezigheid op dit moment. Vanuit een analyse van de content, beeld, video, tekst van je website en social media-kanalen maak ik een online marketingplan op maat.

Nieuwe Website

Wanneer je website niet meer voldoet aan de nieuwste specificaties, is een nieuwe website vaak de beste optie. Samen kijken we naar je wensen, je producten en diensten èn naar je huidige klanten en je beoogde doelgroep(en). Vanuit dit geheel ontwikkel ik een website, welke past bij je organisatie.

Content voor je website

Je doelgroep beter en effectiever benaderen met je online marketing-mogelijkheden. Een betere doelgroep-segmentatie helpt om daadwerkelijk meer klanten en omzet te realiseren. Ervaring met marketing toepassen en je ideale marketingmix bepalen: Product, Prijs, Promotie, People, Proces en Plaats. De juiste content en call-to-action helpt je daarbij.

 • Online Marketingplan

  • Check van je website
  • Interview over je bedrijf
  • Product-specificatie en -mix
  • Markt definiëring
  • Onderzoek online zichtbaarheid en SEO
  • Onderzoek Social Media zichtbaarheid
 • Nieuwe website

  1. Nieuwe WordPress website
  2. Goede conversie vanuit de website
  3. Juiste Call-to-actions
  4. Mobiel vriendelijk
  5. SEO
  6. Google Maps
 • Verbetertraject voor je website

  1. Interview bedrijf & Doelstellingen
  2. Product specificatie en mix
  3. Markt definiëring en aanpassingen
  4. Project-begeleiding en tijdspad
  5. SEO / SEA

Marketing en WordPress websites

 
Google SEO

Vindbaarheid op Google wordt gebruikt om websites te beoordelen op hun content. Met de introductie van Google Maps en GPS in mobiele apparaten zijn de spelregels voor SEO (Search Engine Optimalisatie) aangepast. Marketing Creator controleert je website en kijkt naar de mobiel- en klantvriendelijkheid. Responsieve oftewel goed leesbaar zijn op een smartphone en tablet is noodzakelijk. Online Marketing begint bij een goede website; inhoudelijk en technisch!

WordPress

De websites die wij maken, ontwikkelen we in WordPress: een Content Management Systeem dat heel gebruiksvriendelijk is in het onderhoud. Hierbij nemen wij de doelgroep-bepaling en de verwachtingen van je potentiële klanten mee èn we kijken naar de tablet- en mobiel-vriendelijkheid van je website. Een goede website is de ruggengraad van je Online Marketing.